Mardi





Efter skolan, lunch hemma och hundpromenad åkte jag ner till stan och satt under en markis på ett cafe i ösregn med Emma, Ebba, Sofie, Annabelle och Savannah. Alltså med alla förutom Ebba som är sjuk. Senare kanske jag tar en springrunda, har liksom inte tränat på en vecka+ vart sjuk= antagligen sämst kondition. Time for a runda med andra ord.

From side to side



Nu ska jag till skolan, är en såndär skön dag idag med idrott och så slutar vi 12.20. Ha en bra dag!

Monday



Hej, om ni nu glömt hur vi såg ut i kåpor så langar jag bilden från konfirmationen. Har varit en väldigt bra dag, som sagt håltimma, efter skolan 2 dh-avsnitt och kolla på Sofies fotbollsmatch. Sen har jag ätit dundermiddagen med kött, klyftpotatis och BJ till efterrätt. Som avslutning på det så blir det självklart Fångarna på fortet, as mysigt att kolla på. Nu ska jag springa ner till tvn för jag antar att pausen tog slut för ungefär tio minuter sen. pusshej

Better of without you

Sitter hos miss Ejdenwik och älskar att Bengt är sjuk så vi kan ha håltimme i 2 timmar.

My babe





JAG HAR KÖPT MOPPE!
En Aprilia sr50 ditech står nu och glänser på garageuppfarten,(Jag måste få skryta, bara idag). Den är väldigt lite körd och helt perfekt och jag är så glad och jag älskar min nya moppe och jag vill köra hela tiden och jag kanske ska sluta världens längsta och töntigaste mening. Vet inte vad jag mer ska säga, känns bara great allting.


18:53



Yes, äntligen satt den där. Bilden som jag hållt på med hela dagen, iallafall känns det så. Verkligen inte lätt att få rätt storlek på den så att den passar. Inget Gröna Lund för mig, har bara försökt bli frisk. Imorgon ska jag nog åka och kolla på moppe, nu är det aprilia som jag är inne på. Nu ska jag äta grillat, är verkligen sjukt trött på det eftersom vi typ grillat varje dag hela sommaren. Hoppas det här blir sista gången för i år, men aja ha en bra kväll.

It comes and goes like a strength



Bild från nästan exakt ett år sen

Ja, har verkligen inget intressant att skriva efter ännu en dag i soffan. En stor grej som har hänt är t.ex. att dh säsong 1 är slut och att jag håller på att ladda ner tvåan. I brist på bilder sitter jag och kollar igenom gamla. Får se vad som händer, är förhoppningsvis frisk imorgon och kan följa med till Gröna Lund, känner mig iallafall bättre.

Pojken i randig pyjamas



Bild från maj 2009, känns hur länge sen som helst

Var hemma från skolan idag, mår verkligen dåligt. Förkyld, ont i halsen, huvudvärk. Går antagligen inte till skolan imorgon heller eftersom jag snarare känner mig sämre än bättre. Har läst ut en bok, sett 4 dh-avsnitt, en film, top model, ekonomidebatten (haha), det okända (ännu mer haha), the city, m.m. Känner mig uttråkade till max och kan inte säga att jag är taggad på imorgon. Men ska inte klaga mer nu, hoppas ni andra iallafall slipper bli sjuka :)

Heaven forbid you end up alone

Har ingen rolig bild

Trots att jag drack hundra koppar te igår och lade mig tidigt så blev jag sjuk. Har haft ont i halsen hela dagen i skolan och i slutet av dagen var jag typ död. Mår riktigt dåligt och känns tråkigt att inte vara med på första träningen. I och för sig kommer det fler, men det suger verkligen att vara sjuk eftersom man alltid missar massa grejer. Ska fortsätta mitt tedrickande och vilande så att jag kanske orkar gå till skolan imorgon.


Hesitation



Idag slutade vi tjugo över tolv, vilket är hur skönt som helst. Åkte först och bokade tid för slingning och sen hem och åt. Vet inte varför jag känner mig så död, har ju knappt gått i skolan idag. Kanske börjar bli sjuk eller nåt, ska se till att sova mycket så kanske det försvinner. Ja, för imorgon kan jag inte vara sjuk med tanke på att innebandyn börjar imorgon, kommer antagligen kännas sjukt ovant men jag längtar. Har inget mer intressant att skriva, så hejdå.

Boatian retro

Klicka för att se nästa bild

Nej, jag köpte den inte och inte heller den likadana svarta som vi också provkörde. Älskar verkligen utseendet och färgen på dom, men tyvärr dom kändes liksom sega. Kändes typ som att köra en 30moppe, dålig acceleration och den var "strypt" så dom gick inte snabbare än 45km/h. Inte för att jag är moppefreaket, men ska jag ha en EUmoppe så vill jag iallafall att det ska vara lite kraft i den. Så, bara att börja kolla runt på andra modeller. Jag får kanske ändra mig om hur den ska se ut, för det kanske är svårt att hitta en sådan snygg som är precis som jag vill.

Efter att ha åkt bil i totalt 4 timmar och kollat på två moppar så har jag hunnit springa en runda och nu ska jag antagligen kolla på teve och tagga till skolan imorgon. Nu, när första helgen är över, så känns det som det inte finns någon återvändo. Sommarlovet är på riktigt slut och varje söndag kväll kommer jag sitta här och tänka på att en ny skolvecka börjar imorgon. Imorgon ska jag också på moppekurs igen så jag tar bussen direkt efter skolan. Hejdå

Hugo


I'm not leaving now



Igår såg jag The Notebook, typ världens bästa film. Dom som inte har sett den: SE DEN. Satt typ och grät genom hela filmen.
Nu är min lilla söta kusin Hugo här, ganska mysigt att leka, köpa lördagsgodis och kolla på tecknade filmer, som man själv gjorde för 5-6 år sen. Vi ska "passa" honom tills imorgon, så jag lär nog inte sova länge med tanke på att han ska sova i mitt rum ;) men det gör inget, är roligt att han är här och imorgon ska jag åka och kolla på en moppe.

Om det så är det sista jag göör



Skulle bloggat igår, jag vet. Men direkt efter skolan tog jag bussen till Strängnäs för att gå teorikursen som är varje måndag och torsdag i två veckor. Kom hem vid halv nio och hade då en deg i huvudet efter att ha "gått på lektion" först hela skoldagen och sen 2,5 timmar teori i ett rum utan syre. Där var min förklaring för dålig uppdatering på bloggen.
Idag, känner jag hur skönt det är med fredag. Har bara gått tre skoldagar men längtar redan efter lov. På ett sätt är det ju lite mysigt med skolan och ärligt så tycker jag inte själva grejen med lektioner är tråkigt. Det jobbiga är mer att man blir så trött efteråt och att man hela tiden under dagen bara vill gå hem och sova. Som nu vill jag bara chilla, efter tre dagar i skolan, haha. På lovet ville jag typ alltid göra något av kvällarna men nu känns det som man bara lever för att gå i skolan. Hoppas jag vänjer mig vid att göra något på dagarna och slutar vara så sjukt trött hela tiden, det kanske bara beror på att jag är ovan att gå upp halv sju...
En positiv sak är att jag inte ska jobba imorgon, som det först var tänkt :D
aja, nu ska jag ut i solen, puss

School







Första dagen i skolan är över, meningslös förutom det faktum att det var den första dagen. Fått lite pennor, scheman och sen kollat på film. Efteråt åt jag och Savannah lyx-italiensk-hemlagad-glass från Två goda ting. Gjorde en typisk sommarlovssak, kanske bara just för att det gick upp för en att sommaren snart är slut. Snart kan man inte sitta och sola i hamnen mer och det är sorgligt att vi ätit så lite glass i sommar. Nu ska jag kolla på dhw.

Kära klass



Ett inlägg bara för att berätta: SKOLAN BÖRJAR IMORGON
Asså fattar ni? Lovet är finished och sommaren 2010 kommer aldrig tillbaka. Imorgon ska jag alltså gå upp halv sju, ta cykeln ner till skolan, öppna skåpet med koden som jag har glömt, gå in i klassrummet och sen bara börja höstterminen. Höst. Finns inget att göra åt saken, så måste bara acceptera det och samtidigt ska det ju bli liite kul att se alla igen och dessutom känna att vi är äldst, kungarna på skolan.

Låg batterinivå



Sjukt trött efter att ha jobbat sen nio imorse, känner mig inte hundra procents taggad på löpträning med laget, men allt för laget liksom;)
Gick bra på teorikursen igår, lite segt bara att sitta där till åtta för att sen på något sätt ta sig hem utan att kunna använda den urladdade telefonen. Allt gick fint ända tills jag kom fram till Läggesta och skulle ta en buss hem, problemet var att den sista bussen redan hade gått (halv nio =O). Härligt att gå hem de nästan 7km:erna i mygg, kyla och med shorts. Men mobilen som har ett litet weird batteri gick igång när jag försökte för typ tionde gången och ja, kvällen var räddad.

15:07



Nu ska jag koka nudlar och sen bege mig till bussen som ska ta mig till Mickes trafikskola. Ja, ikväll börjar min teorikurs för moppekort, lite läskigt att åka dit helt själv men aja.

Early morning



Kanske en väldigt tråkig bild, men min kamera är kvar hos Emma så jag har inte mycket mer att bjuda på. Gårkvällen var najs, vi såg Avatar igen, har ju sett den på bio, men ville se den igen. Sjukt välgjord film som kan hålla en fast i 2 timmar och 40 min. Efteråt stack vi ut ett tag, inte bästa idén med tanke på att Mariefred typ blivit invaderat av miljoner mygg som är överallt, dag som natt. Och linne+utomhus= uppäten.
Idag gick jag upp nio och tog en promenad med Simba direkt, har kommit på att det är bästa sättet att bli pigg på. Nu sitter jag här med inpackning i håret som snart ska sköljas ut och väntar på att mina sovare till vänner ska smsa så vi kan göra något min sista hela, sommarlovsdag.

17:52



Tjatja bloggen, nu drar jag till Malm för att se film och sörja näst sista sommarlovskvällen.

Together we've done so much fun











Igår drog vi alla till Stockholm, tidigt, så jag hann inte uppdatera något. Det var sjuukt varmt, kändes inte som Sverige, men mysigt iaf. Kvällen blev ännu bättre, det kom mer folk och såklart för att The Voice (konsert) började. Lite jobbigt ibland, där vi stod i början blev vi typ mos och så var det ju extremt varmt och ingen luft. Fast samtidigt är ju det som är det roliga på konserter. Musiken var väl helt okej, det var egentligen bara sista stunden när Flo rida kom som iaf jag tyckte det var riktigt bra.
Aja, en väldigt rolig dag var det.

Is about to come over me



Hej, igår grillade vi och sov hos Emma, väldigt trevligt. Nu har jag solat i några timmar och ska antagligen åka till Krampan (badplats) och fortsätta solandet där. Nej, men ska faktiskt bli jätteskönt att bada, det är verkligen grymt varmt ute. pusshej

We've done it but we're undone, finished it but we are incomplete







Sjukt seg morgon. Jag har ändrat header, fixat designen på bloggen m.m. Och när jag väl börjat fixa så fastnar jag, jag gillar verkligen att hålla på med kodmallar men samtidigt så tar varje liten förändring så lång tid. Testa fram och tillbaka, "vad händer om man gör såhär?", och vips har det gått tre timmar utan att jag rört mig från stolen. Så sen tog jag en långpromenad med Simba och nu är jag hemma. Det är riktigt varmt ute, trodde att såna dagar var förbi.
Senare ska jag antagligen åka in till Strängnäs och försöka fixa en synundersökning som är obligatorisk när man ska få körkortstillstånd. Och när jag äntligen fått mitt körkortstillstånd, om ca en månad, ska jag börja själva utbildningen som är 4 veckor lång och kostar nästan lika mycket som en moppe. Tack för att ni ändrade till ett nytt sorts körkort istället för det gamla EUmoppe-körkortet.

Love



Åh, såg just att Hoffmaestro ska uppträda på Gröna Lund 10 september. Var tvungen att säga bara för att jag blev så glad, i'll be there!


16:52








Lunchen

Om en timme ska jag ner till säsongens första innebandyträning, eller ja vi ska ju springa men ni fattar. Taggad är jag också :)


On the road again



Langar egopicen, men tänkte att ni tex inte sett mitt (korta) hår som klipptes i USA. Klart att jag egentligen vill ha längre, men det blir så slitet så måste toppa det. Hoppas bara det växer ut fort...
Idag gick jag upp 10 och det var sjukt jobbigt. Kändes som om jag gick klockan 7, man har verkligen ställt om dygnet på lovet. Kändes ändå bra att vara vaken så tidigt när solen sken för första dagen på väldigt länge. Nu ska jag ut, kan ju inte sitta här inne och kolla ut på det fina vädret. ha en sunny day :)


Allways be together



Saker har klarats ut, dock med många ord. Känner bara att grejer som den här, i ett större perspektiv, inte kan jämföras med hur mycket det vi har betyder. När något händer så är det självklart viktigt/tråkigt för alla inblandade och jag menar absolut inte att man ska strunta det. Det är ju viktigt att man reder ut det men som sagt så ska man samtidigt zooma ut bilden lite och se vad vi har/ har haft och hur mycket det betyder.
Krånglig text, men det jag vill säga att ni måste veta att jag älskar er och att ett tjafs inte förändrar något.
Taggar iallafall pannkakslunch med dom som vill imorgon, saknar alla redan.


Mycket bra dag idag, som tillbringades med Sofie på långpromenad, lunch och (såklart) med desperatehousevives. Bra tjej att prata med måste jag säga. Nu vet jag inte vad som händer, det finns en stor risk för att det blir ännu ett avsnitt dhw...

Just blame it



Sitter och äter snabbt min frukost framför datorn, vill inte att Sofie ska behöva vänta för länge eftersom hon och jag ska gå en "morgonpromenad" nu.
Igår var ruttet. jag tycker bara att det är äckligt att skylla på andra när allt redan hade failat? Sen märker man ju vilka som är som dom riktiga vännerna...
Nu ska jag äta upp min hälsofil och gå iväg till Sofie, senare kanske jag ska träffa Annabelle och Ebba också. Pusshej<3


Won't you understand that without you by my side there's no me


Ja han chillar gärna bredvid mig på morgonen

Vaknade vid 12 och stack då ut och sprang. Egentligen är jag inte en sån person som tycker så mycket om att springa på morgonen eftersom jag alltid är så sjukt seg och trött då, men samtidigt är det ju väldigt skönt, man får liksom ett härligt flyt resten av dagen. Känns inte som den här dagen kommer bli jättespeciell med tanke på den äckligt gråa himlen, regnet och åskan. Ikväll ska jag kanske till Rebecka, jag hoppas iallafall det...


Cause you are simply the best thing I ever had



Idag bänkade jag, Annabelle, Ebba x2, Sofie och Savannah framför DesperateHousevives säsong 1. Very mysigt var det och sen har jag också anmält mig till moppekurs (som är överdrivet lång och dyr), så det har egentligen varit en ganska värdefull dag, även om vädret påminner allt mer om hösten. När jag kollar på bilder tagna för någon vecka sen så känns det som om sommaren är något man tänker tillbaka på, som om den redan är över.


So do you



Langar sämsta webcambilden, men vad gör man inte när man helt enkelt inte orkar ta fram feta kameran. Kom hem idag vid sju, vid nio mötte jag tjejerna utanför Klas.

Det är helt grymt skönt att vara hemma.
Och det är nog allt jag har att säga. Godnatt<3


Just happened



Lite sorgligt att sista dagen här snart är slut. Ändå längtar jag hem. Idag har jag åkt en lång runda bakom pappa på fyrhjulingen och sen solat. Nu ska jag fixa lite nyochfräsch musik till ipoden.


Hoffmaestro



Kan det bli bättre när man har sprungit, duschat och sen kommer på att det finns B&J i frysen.


Where the rope will land

Mitt land 2010



Veckan med Andrea








Dagarna med tjejerna






Right click on image for save options.


Årets sommarfoto, tog likadant förra året. Jag vet inte riktigt vad som hände här, för jag är helt störd på alla dom bilderna. Förlåt för rutan...

Okej, det tog nästan tre veckor innan bredbandet kom. Tre veckor som jag varit här och hunnit med en hel del. Kanske låter väldigt länge att vara borta tre veckor i en liten stuga utan internet, men så länge jag är här med bra folk och så länge det inte regnar för mycket, så är det enligt mig bästa stället att vara på på sommaren. 

Det har varit sjukt mysigt att vara med min kusin Andrea här och vad ska jag säga om andra veckan, lika roligt varje år när tjejerna kommer hit. Bilderna täcker inte upp så mycket av dagarna här, kameran var inte framme för ofta. Förutom att bara vara här så har jag varit i Gränna några gånger, shoppat i Jönköping och så en dag var jag och Andrea på Liseberg. Dagarna har mest bestått av att bada, sola, åka vattenskidor/ring/wakeboard, springa, chilla m.m.
Jag kommer hem i helgen och det ska bli väldigt skönt. Har ju totalt vart hemma en dag på fem veckor ;)
pusshej

RSS 2.0