Midsommar

MIDSOMMAR

Två veckor av sommarlovet har passerat och jag har därmed hunnit lägga en vecka på golf och en på jobb. En lång midsommarhelg på landet var underbart efter 4, varken jobbiga eller svettiga, jobbdagar. Endast de starkaste trotsade det kalla vattnet för vattenskidor och endast de mest peppade orkade se fotboll på en 14 tum stor tjocktv. I slutändan var det ändå de finafina människorna som gjorde Midsommar till guld.

Brunch på Berns

BRUNCH PÅ BERNS


SkolavslutningSkolavslutningen som gick till historien; inte en enda regnskur. Tog en sista skolavslutningsbild med min bror, som inte kommer gå i skolan för ett tag nu och fick se hur treorna både tog emot stipendium och uppträdde i domkyrkan. Efteråt blev det fika, för att senare på kvällen samlas hos Elin, äta Paella och peppa igång kvällen. Kajsa och Nicklas stog senare för platser att vara på, men framförallt måste man rikta tacket till att sommaren levererar utomhuskvällar.

Sjöfest

Torsdag 7/6 Picknick och fotboll i Månssons trädgård, en galet bra dramaföreställning i Djäkne och volleyboll på läsårets sista Sjöfest.

Student

STUDENT

Kombination med pojkvän, bästa vän och kusin, hemma på studentmottagningen.
5/6 2012 Min brors utspring från Europaskolan innebar lite sorgliga känslor, mat, släkt och slutligen en galen studentfest på en lerig åker i Vansö. Vita converse som inte längre var vita, en Märta som välte folk blandades med avsked till alla fina treor som vi knappt hann lära känna.


Grekland

Paradis i Grekland: 6-12 majByggde sammanhållning på en helt ny nivå och utnyttjade var sekund. Känslan sitter kvar och Berlin 2013 blir om möjligt ännu bättre. Grekland blev lite av en uppslutning för hela året som gått och då menar jag framförallt folket: det är helt stört hur många nya, fina vänner man kan samla på sig under några månader på Europaskolan.

16 mars till 30 april

Sammanfattning i bilder: 16 mars till 30 april
Valborg, middag med Louise innan fest i Kungsör

28-29 april, MUF Södermanlands vårutbildning
Våren då Bayern Munchen skulle ta sig ända till semifinal i Champions League


11 april, spårad fest hos WicksellPåsk i djup snö
16 mars, Ungdomens riksdag

RSS 2.0