Eld i hals



Pics from the söörrmlandsleed.
Kommer ärligt inte ihåg så mycket känslor från det, det känns som om det var en vecka sen.
Sammanfattning:Vi gick hela fredagen med tunga ryggsäckar på ryggen och en stor sol i ansiktet. På kvällen var det jättemysigt med lägereld, brända mashmallows, popcorn och musik. När det var dags att ligga i tälten och prata resten av natten, stördes vårt goda humör av några käftar. Som pratade utan att det kom något vettigt ur dom. Ord utan att betyda något, ord som luft. Ord som dom knappt själva förstod. Tysta blev vi men tysta var inte dom. Irritation till max och en trötthet i ögon och ben drog ner mig i sovsäcken och i sömnen. Det var mysigt iallafall. Jag blev hämtad på morgonen för att åka till Kolmården. Jag badade tidigt innan för att känna mig någorlunda fräsch efter en natt i sovsäck.
Kolmården var nice, gorillan med sin unge, tigrar med ränder och en stor björn springandes framför bilen. Delfiner som dansade runt i vattnet till musik och många mjukglassar med strössel.

Har solat lite, men nu ska jag gå med hunden. StadiumSportCamp-brevet har kommit hem och jag lääängtar.
Försöker förövrigt få familjen att fatta att det visst får plats en pool på vår tomt, får se om jag lyckas.

You can have your way



Ett tidigt morgoninlägg, har knappt vart inne på datorn alls två kvällar i rad. Jag har kommit hem sent och jag måste typ sova mycket när jag är förkyld, "sjuk", för annars orkar jag inte gå till skolan. En dag kvar denna vecka, sen blire sörmlandsleden med profilen. För dom som inte vet så ska vi gå 14 km, göra egen middag och frukost på stormkök, tälta och bada. Det blir verkligen kul(hoppas) och det blir nog många fina bilder sen att ladda upp ;)
Nu ska jag äta frukost och sätta på tevatten, hejdå

14:28


Livin' on the hope of about anything else
lonesome valley or the city street lights
Picking up our years, whatever passes by
even if it's not right or half alive

That picture of everything I ever dreamed





Tips: lägg rabarber i isvattnet, det blir jätte gott, "läskande"
Sjukt varmt idag, det är hur skönt som helst!
Ska plugga nu, har ett stooort prov i historia imorgon.

Älskad av alla Älskad av ingen



Genom förkyld, vårruset på tisdag, idrott imorgon. Taggad? Nej.
Var iaf i Stockholm idag, hittade ganska mycket faktiskt! B l a två bikinis och gladiatorsandaler.
Mår inte så bra egentligen men just nu finns det liksom ingen tid för att vara sjuk, allt är inbokat från måndag till söndag.
Prov på tisdag, historia är så sjukt svårt. Speciellt när man inte har varken instuderings-frågor eller kapitel i boken att läsa.
Jorå, men hejdå

Organic



Det var longt time ago, som jag laddade upp senaste inlägget. Har haft ett litet break.
Här kommer två bilder från Gröna Lund i fredags, tyvärr var kameran bara framme en gång under dagen. Men kan säga att det regnade, vi åt lunch stående under ett tak och jag åkte fritt fall! Det var iallafall en kul dag. Åt hyper-saltade popcorn och en donut.

Underbara människor



Hos Annabelle igår för att fira hennes tonåriga debut. Sov inte över i den mysiga stugan eftersom jag skulle hopptävla dagen där på, på morgonen/förmiddagen och jag ville vara fräsch och pigg. Var iallafall jätte mysigt hos Annabelle med massa god mat och frukt. Det var en varm kväll, en sommarkväll. Ebba och Emma badade, fast det var hur kallt som helst.
Jaja, gick ganska bra på tävlingen idag, hade Gent, hoppade 80 cm.
Imorgon ska alla till grönan med WIK! Det blir nice, får se om jag vågar frittfall, haha, jag är en fegis.

GRATTIS!



Grattis till Tjejen som älskar att vara med på bild, som alltid posar lika glatt när kameran ska fram!
13 år, tonåring, stor tjej nu.
Du ska veta att du betyder enormt, ha en bra dag idag!<3

Hela livet blev en helg



Har fixat och trixat med bloggen idag. Ni kanske knappt märker någon skillnad på designen men jag kan säga att varenda liten millimeter-ändring tar tid. Och så råkar kanske allt bli fel, menyn föresvinner t.ex. Då är det panik, man vill inte precis sitta och göra om hela menyn, kanske hela desginen. Men det brukar lösa sig tillslut.
Imorgon blir det Annabelle! Ja, hon fyller år då, så glöm inte att gratta henne hela dagen i skolan och sjunga med i våran "födelsedags-kör" i matsalen. Jag har lite dåligt med bra musik att lyssna på, låtarna på min spellista är sönderlyssnade.
Känns som om alla topplistor är lite efter, liksom hur kan Beyonces "If I were a boy", fortfarande ligga på Topp10? Och "Poker Face"? Den ligger liksom tvåa!
Fast det finns en låt som är bra, som inte är sönderlyssnad (än), "Fairytale", Norges låt!

Nice också att Ebba var tillbaks till skolan, efter nästan tre veckors semester ifrån oss!

The stars that shine through you



Inte mycket som hänt idag, regn kanske räknas. En måndag, en trött måndag med regn och många lektioner.
Och jag vet inte vad jag vill längre, känns som jag inte är riktigt medvetande utan bara går på och gör alla saker utan att tänka, känna.
Kan bero på att jag är trött. Ska sova många timmar inatt, lovar jag. Och någon får se till att det slutar regna.

19:02



Soft dag med solning, senare mötte jag Ebba för att kolla på fotbollsmatch.
Ska kolla på gossipgirl nu, första gången jag kommer ihåg det på söndagar!
Förresten bakade jag goda muffins imorse, choklad-kladdiga med jordgubbar på! Ska nog ta min sjunde till gossipgirl, haha.

11:31



Nice kväll i lotten igår. Klassgrej-picknick. Eller ja, vi spelade egentligen bara brännboll med klassen, sen gjorde alla olika saker. Kom sen hem och åt sushi, sparad till mig.
Iallafall väldigt fint ljus hela kvällen och filtar är ganska bra att ha när det är kallt och man är barfota.

Ska åka och rida nu, vad som händer ikväll vet jag inte än.

Unfoolish



Har varit duktig och sprungit idag. Så himla skönt efteråt. Det är ända som inte är så skönt, är pluggningen som måste göras inför provet imorgon.
Imorgon är en sån där fredag då man känner att skolan börjar gå mot sitt slut. Då kan man räkna veckorna och konstatera att, oj det är bara några veckor kvar till skolavslutningen.Och oj, nästa vecka är det bara tre dagar i skolan.
o.s.v. , o.s.v.
Jag längtar till sommarlov, det gör jag, men ändå är det nästan dom här sista skolveckorna som är dom roligaste. Nästan bättre än lov egentligen. Träffa kompisarna och alla varje dag, spela fotboll+brännboll på gräsplan på idrotten, sitta ute på lektionerna, sola på rasterna, äta glass efter skolan och ha roliga saker inbokade varje helg, varje kväll.

Inside in / Inside out



En rörig dag. Men ändå det där väldigt roliga med att köra "fotboll" på rasterna.
"Töntigt", tänker ni.
"Roligt", tänker vi.

Lyssna på Seaside, en väldigt bra, kort, mjuk låt att lyssna på.
Läste precis på "fröken-blondie-bellas" blogg att hon snart är "miljonär".
Det är hon antagligen redan, men hon menar nog att vara stenrik.
Dom flesta säger att Bill Gates är "miljonär", men han skulle nog skratta om någon erbjöd honom en miljon kronor. Att pengar kan vara så orättvist fördelade.
Liksom Bill Gates skulle knappast märka om en miljon försvann, men det skulle räcka till vatten för 2 milj. barn i Afrika.
2 milj. barn som skule slippa att dricka smutsigt, smittat vatten och bli sjuka.
2 milj. barn som skulle slippa att sakta torka ut, sakta dö.
Tänk om Bill Gates istället skulle ge två eller tre miljoner.
Tog bara honom som exempel, han är ju egentligen ganska generös.
Men det finns så många som har för mycket pengar. Dela med er!

Fint väder som jag gillar idag, btw!

Tick tack varje natt



Har målat mina naglar i en blå färg nu. Inte för att vara "upprorisk" eller något sånt.
Bara för att jag, just jag, tycker att det är en väldigt fin färg. Ingen annan behöver tycka så, för det jag gillar eller ogillar berör ju inte någon annan. Egentligen.
Men sjävklart vill man ju ändå dela med sig vad man tycker, det är ju det man gör varje dag när man pratar med någon. Och att blogga handlar väl lite om att folk vill veta hur man tänker, tycker och gör. Alla är ju också olika hur mycket man vill berätta eller vad man tycker är nödvändigt att folk ska veta. Jag är nog en person som pratar väldigt mycket, ganska bra ändå att jag har en blogg så att jag kan få ur mig allt, haha.

Idag har varit en bra dag, har hunnit med mycket plugg och gjort lite saker som jag skulle göra. Snart ska jag ner till golfen. Hejdå

Can you keep a secret?




Är lite stressad, ska strax till stallet. Glömde sjävklart att ta med pengar idag, till grönalund-resan. Någon sa att det var sista dagen att anmäla sig idag. Ebba blev hjälten att låna ut pengar, hon saved my day.
Gjorde varm oboy idag och rostad macka, as mysigt/gott. Väskan på bilden är min nya, inte så bra bild, menmen.

Vilken färg?




Hemma igen, det var trevligt att träffa Andrea m.m. Men är ändå väldigt trött eftersom jag gått upp tidigt hela helgen.
Segt att åka bil hem, men stannade i Vingåker eftersom Marcus och William(mina bröder) skulle spela golftävlign där. Efter att ha släppt av dom blev det VingåkerFactoryOutlet, hittade ett par jeans, en jacka, skor m.m
Ska dricka te nu!

07:45



När det regnar och man inte kan ha klänningen som man har planerat. När man måste gå upp kl. sex istället för att sova till elva. När frukosten knappt hinner ätas och när rummet är fyllt med provade kläder, på golvet.
Men det är lugnt, för jag lyssnar på Love story och snart ska jag träffa Andrea.
Ska på hennes konfirmation och kommer hem imorgon. Igår var jag med Ebba, fotboll i Lotten och Top Model i någon annans rum som inte var vårt.
 Hejdå

Put it down



As nice eftermiddag! Kladdkaka, skräckis, filtar och ljus. Såg Eden Lake, en mycket bra film! Fast ganska sorglig/äcklig och man blir definitivt missnöjd med slutet. Skräckfilmer slutar sällan lyckligt.

Måste bara berätta en (vad jag tycker) sorglig sak. Det här är en om på mammas jobb.
"Igår fick han plöstligt hjärnblödning och åkte till sjukhus. 
I helgen målade han om sin femåriga flickas cykel. Hon ville så gärna ha en rosa cykel. 
Nu är han död. "
Jag grät en liten tår när jag hörde det. Tanken på hans barn, med sin rosa cykel, helt ensam.

Ska inte tänka mer på det nu, hejdå

I was begging you, please don't go



Regn. Sommarregn. Ganska skönt ändå, asså mysigt på nåt sätt. Iallafall när man sitter inne och kollar ut.

Inte så härligt kanske när man sitter på cykel i Slottsbrinksbacken på väg hem från skolan.
Regndroppar är fina, det faller tusen i sekunden men ändå är varje droppe unik på sitt sätt.
Precis som vi människor, egentligen.


You’re free to fly



Juice, film och mjukisar. Snart golf!
Inte så mycket att tillägga.
Längtar efter sommarkvällar på stan med ballerina på gatusten och möten med folk i varje gatuhörn. Längtar efter ett solbränt ansikte och ett solblekt hår istället för trötta ögon och torra händer.

Hejdå!

My sweetest downfall



Det känns som om det sitter en liten arg, dvärg inne i mitt huvud och hamrar inifrån med sina knytnävar. Det gör ont.
Jag tänker mig den där gubben som kort, tjock och röd i ansiktet. Varför vet jag inte riktigt.
Det är förresten inte långt kvar till skolavslutningen! Våra körsbärsträd har redan blommat färdigt och det är inte många skoldar kvar. Visst är jag optimist.
Regnet imorse var sommarregn, sånt regn som faller på skolavslutningen och den där dagen då man skulle haft picknick. Det där regnet som gärna förstör men som ändå luktar sommar och som ändå är ganska mysigt.
Sommar i Sverige kan man tänka sig på två sätt: (1) strålande sol+fin himmel (2) ösregn
Jaja, det blir väl mer om sommarväder sen när det verkligen är sommar.
Puss

Sol genom mitt fönster


Sötaste kattungen: Rosa, Ebbas nya babe.
Fick ingen riktigt bra bild, pga att hon inte var stilla så många sekunder åt gången ;)
Ska nu åka på sån här turridning på islandshäst, med mamma. Nu ska jag göra något åt min morgonfrilla.
Syns i skolan imorgon då!

22:22



Kom precis hem från en nice/kort kväll med Ebba och Emma på stan, på en bänk i Lottenlund, på cykel "ooooandes" "....hela natten, .....skrämma slag på halva stan". Ja, ni fattar.
Trevligt iallafall, och jag skämdes för min tönt-cykel, Ebba för sina tönt-godisar och Emma för sina tönt-kompisar.
Ska kolla tvn nu, puss

Skolavslutning 09



Önskar denna klänning till skolavslutningen, haha.
Ska nog sola nu, puss

Majmajmåne

Ebba är snygging



Jag var en väldigt dålig fotograf igårkväll, men det viktigaste är ju att jag var där och upplevde allt.
Bilder kan ju ta fram minnen och känslor som man glömt men dom flesta minnena sparas ju ändå, i hjärtat. Så varför sitta och nörda med sin kamera hela kvällen istället för att ha trevligt och leva.
Var en as trevlig kväll igår iallafall, trots dåligt med bilder;)
Skickar en tanke till Larsson och Savannah som just nu sitter och steker på Kreta vid havet.
Kändes ändå väldigt somrigt här hemma med jordgubbar och fräscht vatten liggandes i hängmattan.
Och jag har skaffat SPOTIFY!  

 Puss

RSS 2.0