And I'm tired

Hinner inte slänga in någon bild
Okej nu åker jag till Linköping, imorgon är det begravning för morfar :(
Jag kommer kanske spela och sjunga för alla 160 personer och isåfall blir det "Your call" med Seconhand Serenade. Men jag får se om jag vågar/har lust/har någon röst. Kommer hem imorgon kväll.


Would you hold me down forever if I came to you for answers



Störd bild, men hann inte med något flashigare. Nu sitter jag med pepsodentwhite i munnen och ska snart följa med mamma till hennes jobb. Hon ska typ ansvara för en fotografering av Scaniakläder så jag ska va med där och troligtvis modella haha ;) Tycker iallafall att det är roligt att bara göra något istället för att sova halva dagen. Jag kommer ju ändå hem ganska tidigt. Kan berätta att jag ( trodde att jag )gick upp kl halv7 idag och sminkade mig innan jag kollade mobilen och kom på att klockan var 5. Bara att gå och lägga sig och sova lite till.
Hejdå


13:37



Nej, nu drar jag och stekarnLarsson ner till stan. Typ den varmaste dagen i mitt liv?


Life



Kvällen var hur mysig som helst. Vi åkte båt ut till en liten ö där vi sen grillade, snackade och lyssnade på musik. Bilden säger väl mycket. Nu ska jag äta frukost och sen ringa Ebba, Sofie och Annabelle , om vi kanske kan bada eller nåt. Emma jobbar, stackarn.


Midsommar





Helgen har varit hur bra som helst, bästa midsommarn i mitt liv hitills (iofs har jag inte vart med på så många lyckade).
Vädret har varit grymt och vi har solat, badat, åkt vattenskidor, spelat fotboll, spelat beachvolley och sprungit. Och utan Ebba hade det inte varit hälften så bra som det var. Nu är jag iallafall väldigt stressad för snart ska vi tjejer åka ut till någon ö och grilla. Måste kanske börja göra mig iordning nu.... Glömde säga att jag jobbade idag, gick upp halv sex imorse :( .
pusshej


Pictures in my head



Tre stekare i Mariefred


Det går bra nu







Har legat i solen och stekt ända sen jag vaknade vid elva imorse. Vädret är verkligen helt galet, det måste vara den varmaste dagen i år. Snart ska jag ner och träffa de stackars vännerna som har jobbat hela den fina dagen och inte slutar för än klockan tre. Vi sitter vid vårt vanliga, perfekta ställe vid hamnen så klart.

Ikväll åker jag till mitt land, vi ska fira midsommar där. Ebba Öhlin kommer på fredag så jag får sällskap. Ska bli väldigt mysigt att komma ner dit, speciellt om det är såhär fint väder. Vi har ju egen strand och jättestor tomt där, så det finns inget bättre ställe på sommaren. Kommer hem söndagkväll, så det blir ett litet blogguppehåll. Inget internet där än....

Nu ska jag äta sallad, ciao!


Truth

Kvällen igår var najs. Sov i Annabelles källare (som är renoverad och är som ett vanligt rum), men innan dess var vi ute länge. Vi träffade Jacob, Kalle och Tom på Edsala. Imorse när vi vaknade skyndade vi oss ner till bryggan i bikini och med Hawaii&Tropic-flaskan i handen. Solade i nån timme innan jag i stekande värme cyklade hem för att gå med hunden. Just nu fattar jag inte varför jag sitter inne och stirrar på ett blogginlägg som aldrig blir klart. Borde gå ut.
Aja, uppdateringen här på bloggen blir lite sämre nu när det är sommar. Kan ju liksom inte sitta inne bara för att blogga. Fast det är ju det jag gör nu... Känner att det är dags att avsluta det här inlägget innan det spårar ut totalt. puss


20:42

Är hos Annabelle nu, ska snart ut träffa folk. As mysigt att vara hos henne, äkta sommarfeelings. Jag och Annabelle är typ alltid mest med varandra på sommarlovet, på vintern träffas vi nästan bara i skolan. För dom som inte vet så bor också Annabelle precis vid en strand, kanske blir lite scttekning imorgon. Puss


Do what I have to



Idag gick jag upp åtta för att åka på mina sysslingars konfirmation i Stockholm. Sjukt trött, men det var bara att ta på sig vita klänningen och åka dit. Var iofs väldigt trevligt där. Imorgon ska jag jobba, är inte heltaggad men egentligen så är jag ju glad över att få jobba. Får tänka på pengarna när solen steker utanför och jag moppar det hundraelfte rummet.


Growing apart







Onödig dag, drar iaf ner o spelar volleyboll på beachplanen nu.


Take advice from my friends


Vackra Savannah






Vi (minus mig)



Mysig kväll igår, bara vi tjejer. Förut var det alltid såhär, middag och snack. Nu var det väldigt länge sen vi hade det såhär chill. Därför var det en väldigt bra kväll, jag menar, hur kan det inte bli det när vi är alla tillsammans? Och måste också berömma Savannah, grymt god mat. Nu ska jag nog ut i solen, har ingen aning om vad som händer ikväll.


15:38







Bilderna kommer från början av gårdagskvällen. Väldigt mysigt. Sen var vi i hammaren vid något vindskydd och träffade lite folk. Galet mycket myggbett men det var värt det:)

Imorse sprang jag en mil med Emma i hammaren. Asskönt var det, hela dan blir ju så mycket bättre om man t.ex. springer på morgonen. Nu lär det bli råchill hela dagen, ändå tills ikväll då vi ska fira Savannah. Hon fyllde år för en vecka sen. Jag är helt omotiverad att skriva det här inlägget. Kan iaf berätta att jag ska fixa comviq nu, alla pengar på mobilen är slut.


It aint broke so don't fix it



Mina skills jag har fått när jag blivit städerska på Värdshuset. Ni anar inte hur många sängar jag har bäddat...

Dagen kan sammanfattas med solstol, gitarr och bikini. Som ni hör så skulle det inte ens behövas en sammanfattning med tanke på hur lite jag har gjort. Klockan är redan halv sex. Senare ska jag nog träffa lite folk, blir väl att man hänger i storstan Mariefred ikväll.


A wish right now



Hej, sitter med nytvättat hår och mår bra:) Är nöjd med att ha jobbat, är trött efter cykeltur till Edsala och tillbaks, är glad över att ha träffat Annabelle och träffat solen och jag älskar tanken på att inte veta vad jag ska göra imorgon. Puss o kram

All over the world



Slänger in en webcam bild såhär på morgonen. Bilden blev för ljus men det går knappt att redigera webcambilder för då blir dom bara brusiga. Nu ska jag iväg o jobba, därav flätan och nästan inget smink.

Igår såg vi på en grym film: Law Abiding Citizen. Typ en thriller/action, men den var väldigt smart. Ett stort tips!
Pusshej

I do it for you

Hej, idag har jag jobbat. Gick bra, var varken kul eller sjukt tråkigt, bara väldigt jobbigt. Var helt slut och hade ont i ryggen när jag gick därifrån vid halv tre. Känns ändå bra att jobba, liksom själva grejen att tjäna ihop egna pengar o vara förtjänt av dom. Kommer vara extra kul att shoppa när jag vet hur mycket slit jag lade ner för pengarna. Aja, ikväll blir det nog chilligt med tanke på att man ska jobba imorgon med. Är taggad på DHW- maraton, hoppas bara någon mer är på ;) Nu ska jag ner och hjälpa till att laga kycklingfile. Puss


Everytime I close my eyes



Bilden är från min konfirmation, tre veckor sen


Kom hem tidigt imorse. Idag har jag hunnit deppa till musik, skrivit ut ett foto på morfar och satt det i en ram vid ett ljus och nu ska jag snart träffa Ebba och fler. Känner mig gladare av bara tanken på att träffa alla. Jag har också bestämt att jag ska spela o sjunga på morfars begravning. Om någon har tips på en bra låt som jag kan spela kan ni gärna säga den till mig.

Imorgon ska jag provjobba på värdshuset. Jag har nog inte sagt det tidigare, men jag har fått städjobb där i sommar. Jag är extraanställd så jag får jobba när det behövs. Kommer ju vara borta mycket i sommar så det blir inte jättemånga dagars jobb, men allt känns värdefullt. Pengar o erfarenhet till nästa gång jag vill ha ett mer seriöst jobb kanske. Jag och Ebba ska iaf jobba onsdag o tisdag o lära oss hur vi ska göra.
Haha, jag ska bli städerska.


Födelsedagsflickan



Grattis Ebba!

Du är så grymt rolig, söt (kolla bara bilden) och alltid snäll, vi älskar dig! Även om det är jobbigt ibland så får du inte glömma hur mycket dina bästa vänner tycker om dig. Hoppas verkligen att du får en riktigt bra 15årsdag :)


The one and only

Det regnar och det luktar varm, somrig, blöt asfalt. Dagen har spenderats hos mormor, i ett mörkt o sorgligt hus. Jag o Andrea(min kusin) har pratat massor. Samtidigt som jag är grymt ledsen så är det ändå skönt att prata om annat ibland också. Man skulle inte orka om man gick o grät en hel dag. Jag tror inte att jag har fattat det heller, känns för overkligt att morfar inte skulle finnas längre. Han har ju alltid funnits? Den som orkar läsa texten om honom under kommer kanske förstå.

Min morfar var en riktigt fin människa, han hade verkligen ett stort hjärta. Han var lycklig när han hade de han älskade runt om sig.

En riktig kämpe var han också. Han var en person man ville imponera på genom att jobba hårt när han kollade på. Han var stark och jag hade ingen aning om att hans hjärta var så svagt. Han sade bara att han inte hade någon ork. 
Han blev riktigt solbränd. Han och mormor åkte till Teneriffa varje höst och då blev han verkligen svart, helt svart.
Morfar älskade att lyssna på radion och nyheterna följdes varje dag. Oftast satt han vid köksbordet med en tidning och med radion på. När han lagade mat åt oss så blev det stekt potatis. Han var social och frågade oss alltid om massa saker. Morfar pratade inte så mycket om sig själv, mest ville han lyssna på oss andra och hur vi hade det. T.ex. när jag pratade med honom i telefon i fredags, när han låg på sjukhus och var ganska dålig. När han svarade så hann han fråga mig hur det var med mig innan jag hann fråga honom hur det var med honom! Det var liksom han som var låg på sjukhus och var sjuk. Det var hans hjärta som fick anstränga sig för varje hjärtklappning.
När vi kom till Linköping och hälsade på så stod han alltid i fönstret på övervåningen och såg oss komma. Jag tror att han var som gladast när alla vi i släkten var tillsammans. 
Morfar älskade bilar och var riktigt duktig på bilaffärer. När någon hade köpt bil kom han alltid och kollade på den. Den som köpt den ville ha hans bekräftelse. Morfar var av med sitt körkort ungefär ett år förut, pga att hans syn blivit sämre. Jag tror det var en av de värsta perioderna i hans liv, att köra bil betydde otroligt mkt för honom. Det var alltid han som skjutsade oss när vi var i Linköping. Sen fick han tillbaka sitt körkort.

Min morfar var en helt underbar morfar och han lämnar ett stort hål efter sig. Jag kan verkligen inte fatta att han är borta. Alla minnen känns så verkliga, som om han skulle sitta nere vid köksbordet nu när jag går ner dit. Jag saknar honom oerhört mycket och han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Min fina, fina morfar


Jag åker hem till Mariefred ikväll och hoppas att få träffa vännerna då.


Morfar


Min älskade morfar dog imorse.
Jag vet inte vad jag ska säga, det går inte att beskriva hur det känns. Han var på sjukhuset i Linköping för att hans hjärta var jättesvagt, men imorse stannade plötsligt hjärtat. Jag är med min släkt i Linköping nu, sitter i morfars skinnfåtölj o skriver det här inlägget. Kommer vara här hela helgen. Igår var jag gladare än nånsin o nu känner jag precis tvärtom. Jag saknar honom.


Sommar & regn



Skillnaden mellan två avslutningar, bilderna är lite olika o kanske inte kan jämföras men det var iaf roligt att kolla på avslutningsbilder från förra året. Nu borde jag egentligen vara stressad o göra mig iordning inför kvällen, ska bli utskjutsad till Annabelle om en timme. Har sprungit en runda med lillebror, har en as bra känsla i kroppen: sommarlov + springrunda + tagga inför ikväll
NU ska jag springa ner o dricka lite vatten! Ha en bra kväll :)

SKOLAVSLUTNING


  • I kyrkan med kören


    I klassrummet, våra lärare delar ut glass


    Vi som går i samma klass; Annabelle, Savannah, Ebba Öhlin, jag och Emma.


    Killar i klassen som älskar att bli fotade


    De snygga vännerna Sofie och Savannah.


    Alla mina bästa vänner, inte så jätterolig bild men här satt vi iaf o fikade efter avslutningen; Ebba Larsson, Savannah, Sofie, Emma, Ebba Öhlin och Annabelle.

    Betygen= är grymt nöjd.
    Mina skor= aj.
    Mina vänner=aldrig vart snyggare elr bättre.
    Känslan av sommarlov=obeskrivlig.

Födelsedagsflickan



Grattis Savannah!
Du är en av mina allra närmaste o bästa vänner och du betyder jättemycket! Hoppas du får en bra 15-årsdag:)


Nu går sista viisaan, dig vill jag sjunga för



Haha bilden blev lite rolig, men visst är vi snygga? Det är självutlösaren och ett animeringsprograms förtjänst. Har vart jättekul att servera o framförallt att höra/se alla uppträdanden o tal. Alla nior var väldigt finklädda o det var faktiskt lite sorgligt när dom sjöng "Sista visan".
Jag fick värsta migränanfallet innan det började, kunde inte stå upp o kändes som om jag skulle spy. Låg i ett mörkt rum hos skolsyster när lunchen började men blev lite bättre senare så jag kunde vara med o servera glassen.

Senare ska vi till grannarna, är studentmottagning där. Imorgon är det SKOLAVSLUTNING. Vet inte vad jag ska säga om saken så nu är inlägget slut.

And it breaks my heart



Ojoj nu måste jag verkligen åka, skulle bara säga att jag åker ner till niornas lunch nu, håret o sminket är fixat!
pusshej

Everywhere I go



Shit, sista riktiga skoldagen i åttan är över! Imorgon är det niornas lunch (as seriöst) och då ska vi åttor hjälpa till. Jag ska servera(med massa andra) och vi har tränat i flera veckor för att allt ska vara perf. Har precis fått mina serveringskläder nu också, alla tjejer ska ha svart kjol och vit blus/skjorta. Hade panik ett tag eftersom alla svarta, höga kjolar var slut på Hm o gina. Hittade tillslut en på ellos. Har aldrig handlat där förut men är glad att jag hittade den iaf. Jag ska också ha den vita blusen jag köpte på Jc igår.

Snart kommer vännerna och vi ska kolla på ngn gråtfilm som heter "My Sisters keeper". Blir mysigt :)

You must have moments in your hands

Vit blus JC, blommig topp och linne Bikbok, mjukisshorts o flipflop o brillor HM

Har vart en väldigt rolig pch innehållsrik dag. Slutade ett i skolan och då kastade Emma och jag på oss joggingskorna och sprang till Strandbadet och tillbaks. Vi hade lite bråttom för vår buss gick vid två, men vi ville ändå utnyttja tiden. Efter rundan insåg vi att det var låst till omkl.rummen på skolan, var skulle vi duscha? Vi sprang ner till hamnen och tog årets första dopp i sporbh och shorts. Och ja, det var jätteskönt i vattnet. Sen sprang vi till bussen och sen tog vi tåget in till Södertälje ihop med Ebba Larsson, Savannah, Elin och min lilla bror som skulle klippa håret. Ganska stressigt där men hann köpa (nästan) allt jag ville köpa plus en fika.
Kom hem och åt sushi till middag, kunde inte blivit ett bättre slut på dagen.


We had to final this way



Har ridit ute och blivit helt igendammad. Imorgon blir det tåget till Södertälje o sen lite shopping med ebbalarsson och emmamalm. Jag är galet sugen på att shoppa, har typ vart på väg att åka flera gånger senaste veckorna men det har alltid vart att jag inte har hunnit. Nu när allt plugg är över och skolavslutningen är så nära att man kan ta på den så blir det äntligen av. Har också städat garderoben o rummet lite, d v s göra plats för nya kläder.

måndag

 

Hej kom hem sent igår från Sandhamn, men det var najs. Kunde vart lite varmare bara... Har testat att göra en slideshow med bilder därifrån. Tyvärr tappar bilderna lite kvalite då men jaja. Idag har vi haft idrottsdag med fotboll, brännboll, beachvolley och kubb(haha). Ska rida senare, innan dess blire väl sängen, är galet trött.

Take the things you like and then try to love the things you don't



Sjukt trött efter att ha gått upp kl halv sju idag. Igår var vi ute på ip, ganska roligt fast väldigt kallt o myggigt. Varför är jag uppe så tidigt idag? Jo vi ska göra någon typ av familjeutlyfkt, ska åka till Sandhamn. Det är nån fin ö i skärgården o det är ungefär det jag vet. Jag lovar många bilder nästa inlägg!


All summer long



Har vart i hamnen med Ebba o Emma några timmar. Var helt proppfult på stan, det var typ ångansdag, så när jag skulle cykla ner höll jag på att fastna i massa balonger som såldes mitt på gatan. När jag kom hem var det lite läskigt för dörren stod öppen och ingen var hemma. Trodde att det var inbrott så jag tog Simba och låste in tjuven i huset. Gick en promenad med Simba och förträngde tjuven som antagligen förstörde mitt rum under tiden. När jag kom hem igen var iaf mamma o pappa hemma. Det var nog inget inbrott ändå...
Vet inte om Emma kanske kmr hit snart, vi måste prova vit skjorta (från mammas garderob) till niornaslunch.

You're young until you're not


Avslutningsklänningen, från gina

Dålig uppdatering...

hade ett lååångt samtal med ma o pa igår. Idag blir det kanske grillning elr nåt med tjejerna. Jag känner mig sjukt taggad på sommarlov. Och att få betygen känns också ganska efterlängtat, som man har kämpat för dom alltså...

While laughing up a storm

                       

Galet varmt idag.
När jag kom hem tvättade jag bort sminket (vill bli brun i ansiktet), gjorde citron-isvatten, bytte om till bikini och satte mig med franskaboken i solstolen. Jag har grillats men det var hur skönt som helst. Jag är personen som älskar stark sol och när det är väldigt varmt. Och nu börjar jag på allvar fatta hur nära sommarlovet vi är. Jag ska lägga in en bild på klänningen jag ska på avslutningen imorgon. Jag hade den iaf på min konfirmation.


Breakfast club



Ojoj, inget inlägg igår blev det. Direkt efter skolan åkte vi en buss full med tjejer och lärare och sprang VårRuset2010. Jättekul och mysigt, man fick picnknickkorgar efteråt. Delade min med de bästa: Sofie, Ebba, Ebba, Savannah o Emma. Kom hem sent o då blev det bara dusch o sova. Nu måste jag äta frukost men idag ska jag iaf kanske sola solarium med Annabelle och så måste jag plugga till franska muntligt imorgon! Idag har vi matteprov, är inte särskilt förberedd men ni får hålla tummarna...
puss

in the bones







Har vart ute med simba en sväng och fotat lite. Nu måste jag plugga, kanske sista kraftansträngningen åk. 8, 2010! Igår fixade jag en extra besöksräknare med lite extra funktioner... fast den får bara jag se så klart ;)

RSS 2.0