09:08Allt flyter på: innebandy både på nätter och dagar, försök till adventsmys utan snö och bussresor som varje dag åker i ett allt mörkare mörker. Det är fint på sitt sätt. Bästa sättet att bli kompis med mörker stavas dunjacka, mössa och glädjemusik i öronen. Ska helst utnyttjas genom att värma handen i killen bredvids. Glad November.

SaffransguldEn fika, en bussresa till Tosterö och en innebandymatch (från läktaren) med mina tjejer var bara början på en fin fredag. Sista stoppet blev nämligen Stallarholmen och där väntade min älskade med gourmetmiddag. Hoppas det blir en vana. Lussebullar både bakades och blev ätna idag, ihop med två vänner på S och en juridikuppgift. Jag välkomnar en ny vecka.

Bussresa

Två säten, två flickor, två iPhones, två par hörlurar, en och samma lista. Dela musiksmak är som att dela hemligheter.


21:45Inget man ser ofta nuförtiden.

MåndagSolen sken när vi besteg Gran Canarias bergiga stigar. Kvarlämnade budskap i form av stenar inspirerade oss att själva bidra (sista bilden). Nu får jag äntligen, äntligen, äntligen träna innebandy, efter ett långt uppehåll är det dags igen.

And admit that the waters around you have grown

Lördag med brinnande ljus, tankar som behövdes släppas ut och med vännerna Sofie och Ebba bakom varsin enorm tekopp. Nu går bilen mot Stockholm, ögonbindel på far och ett bokat bord på italienskt.


SaknadPrioriteringsreglerna måste tas fram, för vi lovade ju varandra att alltid vara nummer ett.

Gran Canaria

Föll tillbaka från himlen och landade i ett asfaltsgrått november-Sverige. Men vad spelar bakgrundsfärgen för roll när himmelskänslan sitter i min Gustav och inte i vädret?

RSS 2.0