told me it would last forever





jo sitter här med matteboken uppslagen och funderar över hur kul det kommer bli att stå i cafeterian imorgon. får väl plugga där... jag tycker förresten att det är dåligt att man har massa plugg dom här sista, bästa veckorna. man vill liksom bara njuta av att det snart är sommar och det vore inte helt fel att kunna vara ute på kvällarna när det ändå är så ljust ute. det är ganska mysigt i skolan men det är alla prov som förstör eftermiddagarna och kvällarna :(

why be alone when we can be together baby



Har inte så mycket att säga, har vart en mysig och varm dag och nu ska jag ner o dricka te o äta något. Har pluggat lite men kommer antagligen hoppa över ridningen imorgon så jag hinner göra klart allt. Om nån vill höra så har vi: matteprov, fysikprov, matteinlämning och bildinlämning. jag kommer typ fira på torsdag då allt är över.

Trötttttt



Hejhej ett snabbt inlägg: de var massa kul igår hos Annabelle, tyvärr glömde jag kameran hemma, så det finns inga bilder :( va uppe länge men sen så var det bara att ställa klockan på 08:40 för nu ska jag på Pontus konfirmation. måste gå nu, kanske kommer ett inlägg senare om jag inte hinner inse hur mkt grejer jag har att göra till skolan. pusshej

Come into my world



Nu ska jag till Annabelle. Översta bilden är på min nyttiga lunch idag, baconsallad med parmesan och ägg. Har hunnit springa en runda och inte mkt mer men dagen har varit chill faktiskt. Kommer iaf bli en garanterat rolig kväll.

Don't let it get away


Till Annabelle ikväll


Har en härlig känsla i kroppen, jag vaknade nyss och känner mig helt avslappnad. Huset ekar tomt. Jag tror inte jag har sovit så här mycket under en helg på vääldigt länge, det var grymt skönt. Idag (på dagen)har jag heller inte något planerat vilket också är ovanligt för en lördag och också är mycket skönt. Att kunna välja helt själv vad man känner för att göra. Antagligen blir det en joggingrunda(träna inför VårRuset) och kanske lite plugg. Kanske lite tråkigt men ikväll blir det fest hos Annabelle o annat, så jag får väl tagga! Måste också göra en spotifylista till ikväll. Tråkigt med "måste", haha.

Nu ska jag inte störa med mitt oviktiga snack mer, hoppas ni får en bra lördag iaf!


Will you feel better, better...











Hej, dagen har vart jättemysig. Först najs med fredag i skolan, sen till Strängnäs med girls. Var verkligen länge sen vi gjorde något och verkligen hann prata. Alltid så stressigt annars med skolan o allt, men idag kändes det nästan som sommarlov. Har ätit årets första mjukglass och ätit livets första gång på Strängnäs kebab. Nyttig dag? Nej, men väldigt rolig.

Nu har jag iallafall ont i axlarna/nacken, antagligen för att jag slöpat på tunga väskor hela dagen. Jag ska nog somna tidigt idag och jag längtar till imorgon då jag kommer få sovaaaa riktigt länge. puss!


remember last summer



 



Godmorgon, kl. är 06:43. Igår kom jag hem sent och var typ helt slut så jag orkade inte blogga då, tyvärr. Jag sprang ju Scaniamilen i Södertälje igår. Jag ändrade mig när jag var vid loppet och bestämde mig för att springa en mil istället för 5km. Har faktiskt aldrig sprungit en mil förut plus att jag inte sprungit på 2 veckor, men det gick bra! Ibland är det skönt att göra saker man aldrig trott att man skulle klara. Det var perfekt springväder och mman blir ju mer taggad när man springer med massa andra människor. Ja, det var riktigt kul men nu måste jag platta håret.

Kanske hinner med ett inlägg i e.m., vi tjejs ska iaf åka till Strängnäs. Köpa present till Annabelle, äta glass och njuta av (det gråa)vädret ska vi göra.

27/5



Sitter o väntar på att plattången ska bli varm. Idag ska jag springa Scaniafemman, ett 5km-lopp. Jag har ingen kondition alls just nu, jag var ju sjuk i en o halv vecka o blev frisk för nån dag sen. Det är så sorgligt för innan hade jag tränat mycket och hade bra kondition, då hade jag också tänkt att  springa milen. Jaja, jag vet inte hur det kommer gå idag, men det är ju alltid bra träning;) kommer inte satsa på nån tid eller nåt heller.

Slängde med en nytagen webcambild, hann inte ansluta kameran till datorn. ha en riktigt stekig dag nu!<3

To break my own fall







Nu ska jag äta och bara så ni vet så irriterar jag mig mer och mer på den fula euroshopperdunken som står på mitt skrivbord.

"Are we going to have dinner at home, before we go to Strängnäs?"




Hejhopp, jag är trööötttt. Hade shorts till skolan första dagen idag, var jätteskönt eftersom vi satt några raster och stekte i solen. Sen försvann solen och jag cyklade frysande hem och satte på mig svarta, tjocka mjukisbyxor och svart, tjock mjukiströja. Funderar på om jag ska lägga mig i sängen en stund och sen plugga eller bara plugga. Kanske slänger in ett inlägg senare. Hej så länge

Matens kemi



Jag ska nu börja med mitt arbete i Kemin. Temat är Matens kemi och man ska fördjupa sig i något eller några ämnen som berör vår hälsa och miljön.

Jag valde att kolla vad en innehållsförteckning för en Euroshopperprodukt kan innehålla. Pappa kom hem med den här dunken. Man skulle kunna kalla vätskan i dunken för saft men tydligen så innehåller inte vätskan någon form av frukt eller bär alls, smaken är bara gjord av kemiska aromer. Därför heter vätskan: Dryck med smak av röda frukter. Om någon vill ha dunken så kan ni komma och hämta den, det är iallafall ingen i min familj som vill dricka en dryck med smak av röda frukter som innehåller 7 e-ämnen. Äckligt.
 
Puss


Bloggen är nu aktiv





Jag börjar blogga igen!

Jag har iallafall fått en ny kamera så jag kan garantera mycket bilder...

Idag har det regnat sjukt mycket, hela dagen. Fast det var ett sånt där mysigt regn, ett sommarregn. Det är inte kallt utan gör bara att träden ser ännu grönare ut och att asfalten luktar gott.
Idag hade vi historiaprov och det gick bra, pluggade bort hela dagen igår. Efter skolan har jag pluggat lite matte, gått med Simba i ösregn och suttit i flera timmar och fixat designen på bloggen. Vart en ganska mysig dag.
Ha en fin kväll i det fula vädret :)

 

 


RSS 2.0