Drömmars plats

2000 meter över havet och 2000 meter bortom februaridasslivet hemma; skidåkning på hög nivå kan få flera betydelser.

Valentines DayTrotsade dagens kursprov och utnyttjade gårdagen på det enda riktiga sättet; pasta, stearinljus och choklad med Gustav i en mörk källare. Jag är lite rädd, jag tror nämligen att allt i livet jämnar ut sig och jag vill verkligen inte att något ska jämna ut sig, jag vill alltid känna såhär.

17:56Galna fredagsleendet. Två prov avprickade och en vecka närmare sportlovet. Längtar med hela hjärtat efter skidåkning, därmed blir en vecka i Morzine med familjen och Gustav helt perfekt. Snart drar jag till Sara där en födelsedagsfirande middag ska intas med resten av Fö11:s elit.

100 meter busslöpning

Gör varje morgon till en utmaning med lite bussjakt. Ska byta till tåg alldeles snart, Historielektionen väntar.


The hammer may strike

Januaribilder. Med endast två veckor kvar till lov har vi ett antal insatser i skolan att slutföra, fenomenet med att allt samlas innan lov/terminsavslut är fortfarande mallen provschemat följer. Januari-februari sägs vara den mest deprimerande tiden på året; men varför ska man vara deprimerad när man har vänner på bussen, nya strängar på gitarren, snö på marken, Mika Kiwanuka i öronen, fyrhjuling på isen, bär i filen och kärlek i källaren.

3 februariMed ny inspiration och lika stor tidsbrist är det dags att börja fylla igen hålet i bloggen.

RSS 2.0