Det kallas sommar



Trotsade vattnets kyla och simmade fram och tillbaka över sjön, vilket nu känns i armarna. Dessutom tror jag inte riktigt på att solen i Sverige gjort så att ryggen svider, det har aldrig hänt norr om Frankrike förut. Jag vill att dom här dagarna aldrig tar slut.

28 juni





$

Nu har sommarlovet verkligen börjat, såhär bra har det inte varit på länge. Sofie och Savannah gjorde helgen sjukligt rolig, men tyvärr åkte dom i söndags. Vädret är helt galet och det kan inte bli bättre när man har egen strand några meter från huset. Bryggan är min trogna plats vid det här laget.

Glad midsommar, nu är vi snart framme. Jag...

img_1128 (MMS)

Glad midsommar, nu är vi snart framme. Jag åker inte hem förrän tisdag om en och en halv vecka, äntligen sommarlov. PUSS


20:36



Bild från promenad med Gustav igår. Efter nio timmars slit utan mat eller rast påminner jag mig själv om att sommarlovet väntar en dag bort. Efter jobbet imorgon drar jag till landet och Savannah och Sofie håller mig sällskap hela midsommarhelgen. Imorgon väntar uppstigning 05.15, PUSS.

21:45







Bild som man ser något på kommer, svårt att få en bra i mörker



Gårdagen bjöd på en halvtimmes hamnhäng med Sofie innan jag tog bussen till Gustav i Stallarholmen. Nattgolf med en spelare som inte bara är världens finaste, utan också Sörmlands bästa i sin ålder, var finfint. Idag träffade jag Emma och Ebba, som snart drar till Malta, och sedan drog jag vidare till Naprapaten. I ett galet regn tog jag och Ebba oss till Eskilstuna. En del inhandlande och en middag på Waynes avslutade en perfekt
(måndagtisdag)helg. Imorgon börjar jobbet sju, PUSS.

16:46

Jag har ingen bild och bryter därmed mot min egenskrivna regel att aldrig göra ett tråkigt inlägg med bara text. Dom sista jobbdagarna har varit ordentligt tunga, hade nog inte klarat att släpa mig upp halv sju varje morgon om det inte vore för tanken att jag utnyttjar dom lediga kvällarna på bästa sätt. Middagen hos Savannah var mer än trevlig och om några timmar väntar en kväll i samma stil, den här gången ska vi till Ebba och fira henne. Igår spenderades kvällen med Gustav och det blev lika fint som väntat, ett hjärta till honom. Ännu har jag inte fått ta någon bra bild, men jag lovar att han inte ska slippa undan imorgon, bloggen ska inte behöva gå under i brist på bilder.


17 juni



Dålig uppdatering, men inget roligt att berätta förutom jobbjobbjobb. Ikväll ska jag till denna snygging och fira hennes 16 år sen en vecka. Hela helgen ska jobbas, men på måndag får jag en tvådagarsledighet innan jag fortsätter, jag längtar.

You are the only exception



Sjukt mysigt hos Gustav igår och efter att ha blivit hämtad där fortsatte jag direkt ut till Annabelle för att träffa mina andra hjärtan. Jobbet idag var för ovanlighetens skull lite chill, jag stod i kassan och slapp sköta all disk, servering och avplockning jag alltid springer emellan annars. Hoppas på en lika trevlig jobbdag imorgon, hursomhelst så är lördagen lika långt borta.

Nu vet jag hur man kan tro på det här



Trevlig kväll som avslutades med att Sofie och Ebba sov här, en hel del snack blev det. Idag är min sista lediga dag på länge, imorgon börjar det hårda jobbet på Anna på torget. Först väntar en halvtimmes smärta hos naprapaten, för att han ska kunna massera bort problemen i benen och sen tar jag bussen till Gustav. Någonstans innan dagens slut ska jag också hinna med att träffa Ebba, som idag fyller 16, grattis älskade vän! Grattis också i efterskott till Savannah, tjejen som fyllde i lördags men som jag inte hann nämna på bloggen, ni betyder så mycket båda två. PUSS

19:51



Nu drar jag till volleybeachplanen med Ebba och Sofie, tror även vi får motstånd av en viss person och hans vän.

22:53



Känns skönt att vara hemma igen, trots att jag bara var borta i lite mer än ett dygn. Idag är det exakt ett år sen min morfar gick bort, om ni orkar kan ni kolla tillbaka i arkivet. För att minnas träffades släkten, det var väldigt fint att vi fyllde hans gravplats med blommor. Förutom det har jag även joggat lite lätt, vilket var första gången sen jag fick problem med benhinnor/muskelknutar. Jag tror ingen människa kan förstå hur mycket jag längtar efter att springa, så jag hoppas att det går bra nu när jag försöker komma igång igen. Just nu dricker jag te och väntar på att Gustav ska ringa, tror nämligen det blir ett lika fint samtal som gårdagsnatten. PUSS

Skolavslutning



Klänningen bakifrån, en av alla gånger kören gick upp för att sjunga



Bokpremium i olika ämnena, dom som syns: Emma - Idrott, jag - Historia, Savannah - Spanska, Sofie - Engelska, Sofia - Svenska



Niorna sjöng Forever Young och Här kommer alla känslorna, mycket vackert blev det


Fika efteråt, men saknade Ebba som var och jobbade



Hela gårdagen känns som en konstig dröm, det var skolavslutning. Efter kyrkan gick vi till klassrummet där våra handledare för sista gången önskade glad sommar, bjöd på godis och delade ut betygen. Jag trodde jag skulle dö när jag sa hejdå till dom lärare som under högstadietiden betytt mycket och tillslut stod vi alla i kapphallen och grät. Det är jobbigt att skiljas från skolan, men glädjen över att gå vidare efter allt slit i den skolan är övervägande.

Kvällen blev lika speciell. Med start hos mig, började vi vår skolavslutningskväll med middag, innan vi gick ner till Hjorthagen till resten av folket. Efter ett tag med musik och chill, slöt fler upp och vi fortsatte mot stan. Natten slutade i Rasmus fina båt, innan jag blev hämtad för hemfärd. Nu ska jag åka till landet, för en natt och på onsdag börjar jobbet. PUSS

Öppna grinden för nu går vi ut



Trots en störande förkylning och en eventuell feber tillbringade jag kvällen med 9:orna och lärare på midsommarängen, med musik och engångsgrill hade vi vår för alltid sista bränbollsmatch mot 9B. Nu ska jag snart sova, imorgon väntar tidig uppstigning för att bli snygg till avslutningen.

Avslutningslunchen





Allt på lunchen var så fint och tårar rann mer än en gång. Genom alla år har vi och alla andra varit så kritiska mot vår årskurs, men när jag såg alla idag kunde jag inte tänka mig att gå ut med några bättre människor. Alla 95:or, de jag stört mig på och de jag umgåtts med, utgör en familj som jag nu ska skiljas från, en grupp människor som jag insett hur mycket jag älskar. Titta bara på den översta bilden, vi är bäst.

G O T L A N D



















Vackrare minne av klassen kunde vi nog inte få, Gotlandsresan blev en saga. Perfektionen fanns i vädret, platsen vi bodde på, sammanhållningen i allt vi gjorde, utsikten som bländade oss när vi cyklade runt på ön och perfektionen finns i att vi aldrig kunde haft det bättre. Fotboll- och volleybollspelande, cykling, snabbdopp i havet, Boda Borg, glass i hamnen, grillkvällar, nattbadning i pool, sömnfria nätter, solande på Kneipbyn och kortspel på färjeresor har gjort dom dryga två dygnen rekordlånga. Förutom världens finaste klass, umgicks vi med annat folk från andra skolor som var på Gotland samtidigt, vilket var fint.

Idag hade vi friidrottsdag med bland annat BeachVolley, imorgon är det Niornas lunch och i övermorgon min sista skolavslutning. Jag kan inte alls fatta att det gått så långt, nu är det snart över. Det känns iallafall rätt att skiljas från klassen med det här fina minnet.

16:44















Är nu hemma efter en trevlig helg på landet med mina kusiner. Strålande väder har inte bara förgyllt dagarna, utan även min bränna. Lägg till årets första dopp på det och helgen kan sammanfattas som sommar. Nu måste jag packa om, tidigt imorgon åker bussen med 9A, mot färjan som tar oss till självaste Gotland.

Sista skoldagarna












Each with his bonny lass, upon the greeny grass



Svårt att blogga när det finns så mycket annat att göra. Gårdagen var bästa dagen på länge: sinnessjukt vattenkrig, besök hos en naprapat som fick mig att börja tro på att benen faktiskt kan bli bra och en fin eftermiddag i Eskilstuna med Savannah och Sofie. Det innebar lite inköp, kinamat och för många skratt på vägen hem. Idag var sista skoldagen och det känns heeelt sjuuuuukt. Jag gråter lite för att skiljas åt från allt, men samtidigt är det underbart att gå vidare, att lämna den gamla skolan bakom sig. Dagen blev faktiskt lite episk och avslutades med uppträdande och prisutdelning. En guldmedalj i kängurumatte (typ problemlösning) hängdes runt halsen och tårarna var på bristningsgränsen när jag för SISTA gången satt med mina älskade vänner i vår älskade skola på vår älskade plats. Någon gång lägger jag ut bilder från skolan, för att avsluta kapitlet, men nu måste jag åka. Alla väntar på att jag ska gå ut med min väska, halva helgen ska nämligen spenderas på landet. Efter det, på söndag, åker vi på klassresa till Gotland. PUSS 

RSS 2.0