A few more hours, then it's time to go



Rolig kväll igår :) Matchen gick förvånansvärt bra, med tanke på att Gnesta ligger etta i serien och vi ligger sist. Matchen slutade 2-1, men den var jämn och bara att vi spelade så bra gör att det inte är så stort att vi förlorade. Efter matchen åkte jag hem och kom på att jag kanske ska börja packa (åker imorgon, fyra på morgonen). Började slänga fram lite shorts, linnen, bikini(!). Det kändes lite konstigt så jag åkte istället ner och träffade Ebba, Emma, Savannah, Sofia och Andreas vid busshållsplatsen vid tempo. Typ två timmar senare åkte jag hemåt och nu sitter jag här och är trött och stirrar på väskan som är full till max. Vet inte vad jag har lagt ner, hoppas det viktigaste är med bara. Kan inte fatta att jag om mindre än ett dygn kommer ligga i en blå solstol, vid en pool och känna hur solen steker mina ben. Ska verkligen bli brun, det är så behövligt nu. Detta blir kanske sista inlägget for a while, datorn följer ej med till Afrikas öar. Ni får ha det så bra, så hörs vi om en vecka :)

Yes or no?





Igår var jag på Heron med Marcus och pappa, vi bowlade och såg Salt. Galet bra film!
Nu är det HÖÖSTLOOOV!!!!!!!!!! Ja, kanske inte riktigt så många utropstecken, men det är sjukt skönt.
För att fira lovet, ska jag snart på fest hos Malin. Ett minus är dock att matchen imorgon är tidig, dvs jag måste gå upp åtta. Så, åker nog hem hyfsat tidigt ikväll :( 

Remember me



Träning idag och inte mycket mer. En rolig sak var att vädret tillät mig att köra min älskade moppe och jag halkade inte. Har faktiskt saknat att köra, nu när jag cyklat till skolan.
Idag var vår syo hos oss och berättade massa om gymnasietvalet. Klart jag får panik, det är liksom världens viktigaste val (känns som det iallafall), men samtidigt är jag ganska säker på vilka alternativ jag har. Jag är mer sam-intresserad, dvs gillar so-ämnena, språk, m.m. Grejen är att jag inte är säker på om det är bara det jag gillar. Matte är också ett av favoritämnena och vill väldigt gärna läsa mycket matte. Felet är att matte + no= sant, men matte + so= ?
Jag har verkligen inget emot no-ämnena, tycker det är lätt och ganska roligt, men jag vet att jag bara inte är "naturtypen". Så, finns det ett samprogram där man läser lika mycket matte som en naturlinje? Ja, finns linjer med inriktning ekonomi, men det fula är att dom inte självklart ger behörighet till alla universitet om man vill blir typ civilekonom. Så, då måste jag alltså välja till matte c och matte d, som mitt egna val.
Verkligen stora problem, men det känns väldigt viktigt.
En annan dag får ni en annan lång, kursiv text om vilken skola jag funderar på...

Pussssss

Can't figure this out



Hej, nyss tillbaka efter en springtur. Det har verkligen blivit mycket kallar än man tänker sig, jag hade ingen om aning om att man faktiskt kunde frysa i det här vädret , utan dunjackan. Nu hoppas jag att inte mina spelnördar till bröder ska märka att jag laddar ner en film, för då "laggar" tydligen hela internetet. Har något med att nedladdningen tar massa kapacitet och det märks om man spelar typ Wow eller så. Jag vill så gärna se Remember me, så jag gör allt för att den ska få laddas ner nu... 8 minuter kvar. Annars är det en vanlig underbar tisdag och imorgon är det en lika tråkig onsdag. Känns bra att det är sista vanliga dagarna nu, om 3 dagar är det lov!!!!!!!!!

Måndag



Inget att göra, inget att säga. Ha en bra måndag :)

13:43

Hej, sitter i jouren och orkar inte skriva mer på praoreportaget. Ganska tråkig måndag och har inget att säga. Ja så roligt blev detta inlägg

Count down


Sju dagar kvar




Vårt hotell

Har jobbat hela dagen. Det var lika roligt och lika jobbigt som praotiden, men nu känns det så bra att det är här jag ska jobba istället för att städa på värdshuset. Nu sitter jag i ett mörkt rum och är hyfsat trött, snart kommer "gäster" som ska äta middag här, så ikväll blir det att vara trevlig och sen sova tidigt. Om jag orkar har jag ju också lite fysik att göra.
Igår så halkade jag omkull med moppen, det var faktiskt ganska läskigt. När jag svängde på en hal fläck så tappade jag helt balansen och välte. Trodde typ att jag skulle dö och att moppen skulle bli helt pajad, men jag överlevde med några blåmärken och moppen överlevde med ett skrapsår och ett snett hjul. Hjulet ska vi fixa imorgon, så det är ingen fara. Det gör jag iallafall inte om, men det är sämst att det redan är vinter och att det är halt, ska moppen stå i garaget tills typ april nu eller? Om det ska vara som förra året så kommer jag ju inte kunna köra på hela vintern :(
 

When all we ever do is say goodbye

 

Förlåt för dålig uppdatering den här veckan, har bara varit så trött och haft så lite tid. Precis som dom flesta andra i Mariefred, så vaknade jag, kollade ut och WTF, det är vitt ute! Hade kommit riktigt mycket snö, så det var som en julfilm, dock kändes det hela lite fel eftersom det är 22 oktober och inte 24 december. Kändes sämre och sämre när jag insåg att moppen skulle få stanna i garaget och istället fick jag slira ner på min cykel med min rosa mössa på huvudet. Nu har den mesta snön från vägarna försvunnit, så nu kan jag köra moppe igen. Nu är det också fredag och gud vad bra det känns efter den här äckliga veckan. Så nu åker jag snart till Larsson i Stallarholmen, för lite chillkväll med tjejerna. Imorgon har jag min första jobbdag på Anna på torget, känns ganska stort. Hejdåå :)


Now more than ever





Hej bloggen, vilket pissväder det är. Det snöar/regnar och är galet kallt. Nu ligger jag i sängen och snart ska jag till träningen. Sista lektionen idag fick vi göra nudelsoppa, vilket var lite roligt eftersom vi annars bara brukar få läsa konsumentkunskap och typ jämföra priser på anjovis. Just nu känns det som om skolan rullar på ganska bra, har liksom det mesta under kontroll. Jag har nog också lite bloggtorka, har verkligen inget intressant att berätta. Varje mening jag skriver känns tråkig så jag slutar nog nu. Tänkte bara länka till vår nya blogg (lagets) : http://innebandybrudarna.devote.se/
Vi ska få igång den så det är bara att börja läsa!

Have chosen



Jag har visst blivit filmnörden, men vad ska man annars göra när det regnar ute? Såg Vampires Suck, måste säga att den som film är dålig och lite töntig, men den har ändå många roliga scener.
Idag har jag annars inte gjort någonting, slutade tidigt och har åkt moppe i spöregn.

Shining through


Seriöst, hur snygg får man bli?

Hej, ganska nice måndag, slapp sista lektionen matte eftersom vi hade kör och det var väldigt mysigt med att börja sjunga lucialåtar. Sen åkte jag hem och laddade ner Sex and the city 2, som jag nu har sett. Galet bra, verkligen rolig och ja, den är inte så jobbig att titta på eftersom den inte är så djup. Har inget mer att säga, känns bara som om denna vecka blir ganska fri från plugg :)


20:34



Ojoj, nu börjar parlamentet så detta får gå snabbt. Såg en galet läskig film igår: "Case 39", ett tips! Idag har vi spelat match, som jag helst inte kommenterar, men kan avslöja att vi förlorade. Sen har jag pluggat lite och gjort ingenting, sådär som det blir på söndagar. Nu ska jag ner till parlamentet, hejdå

I wanna be loved by you and only you



Igår var väldigt roligt/mysigt, började med att vi åt middag och sen gick vi på musikalen på Oscarsteatern. Den var faktiskt väldigt bra, speciellt eftersom Henrik Dorsin var sjuukt rolig. Efter den tre timmar långa teatern, sov vi i Sollentuna, hos dom som vi var på teatern med.
Idag har jag ätit en galet god räkmacka från Anna på torget och sen gick jag, Sofie och Savannah en promenad i det galet fina vädret. Vi gick bla runt slottet och det var så fint, marken var helt täckt av gula och röda löv. Fick en riktig höstkänsla, är så himla mysigt med sånt här väder. Ikväll ska vi samlas och se en bra thriller, förmodligen blir det också lite snack om jag känner oss rätt.

Like me



Hej, blir ett väldigt snabbt inlägg. Snart ska vi åka in till Stockholm där vi ska äta och kolla på teater. Sover sedan över där och kommer hem imorgon. Teatern vi ska gå på heter Sugar, hoppas den är bra.
Idag har det inte hänt så mycket, vi har fått new body säljsaker till klassen, det är typ underkläder/sportkläder som man säljer för att tjäna pengar. Köp gärna av mig! :D Jag är grymt taggad för min första seriematch på söndag, tror vi möter Katrineholm. Hejdå

07:55

 

Nu är det fredag och nu måste jag åka till skolan!

 


Hold you



Hej, idag åkte jag in till Södertälje för att ínhandla en ny moppehjälm plus ett kedjelås. Dom beställde hem den hjälm jag ville ha, kan visa bild senare, men den är typ rosa/vit. Den kommer nästa vecka, får klara mig med den gamla crosshjälmen ett tag till. Sen gick jag lite på stan och köpte en svart skinnväska, en ganska vanlig sådan med axelrem, men behövde verkligen någon. Vi tog med oss Sushi hem, vilket alltid är lika gott. Nu borde jag plugga lite fysik eftersom vi har skriftligt läxförhör imorgon. Jag måste ju höja mig i fysik! Vi fick tillbaka svenska uppsats och Buddhismprovet idag. Fick som tur var MVG, annars hade det inte varit värt allt slit som ni fått se här på bloggen haha. Men hej fysikboken och hejdå facebook.

Krama ett träd



Thailand 2007
Skulle typ kunna göra vad som helst för en resa nu. Längtar verkligen efter att sola och att bara göra ingenting. Som tur är ska vi ju snart till Teneriffa, vi ska dit med släkten på höstlovet. Det är bara 18 dagar kvar!!!!!!!!

Idag har vi varit i Fredrikshall och undersökt olika biotyper på deras växter, djur och dess miljö. Haha, så seriöst det kan låta fast det inte var det. Det har varit galeet kallt, hade ändå dunjacka, stövlar, vantar, m.m. Sen gick vår grupp nästan vilse eftersom han som skulle sköta kartan (vi gick mellan olika stationer) tappade bort kartan. Det var ju lite synd, men tillslut kom vi rätt. Även om det var lite tråkigt så tyckte jag att det var hyfsat nice ändå, vi gick i skogen och lyssnade på lite olika lärare och så antecknade man lite. Jag och Ebba hade iallafall roligt, så det var nog mest skönt att ha lite schemabrytande. Sen var det ju ännu bättre att man fick åka hem vid halv 12 och skriva klart häftet hemma. Satt några timmar med det och sen har jag kollat lite dh. Nu är det snart träning och jag är sjukt taggad. Jag har sagt det hundra gånger, men jag säger det igen: Vårt lag har fått grym sammanhållning och träningarna blir bara bättre och bättre.

21:01



Sommarbilder
Dagen har varit riktigt mysig, kollade på bio på morgonen och sen var det två korta lektioner innan vi slutade. Har hunnit plugga lite fysik, samhällskunskap samt skrivit lite på vetenskapsmannen. Sen skulle William ut och fysträna så då kunde jag lika gärna följa med på en chillspringrunda i solen. Imorgon är det exursion i Fredrikshall, skrev nog det tidigare att förra gången blev inställd. Nu blir det ett nytt försök och då är det ju ganska skönt att kunna ta moppen dit ut, förra gången cyklade jag i spöregn. Hejdåå

This is were you ough to be



Gammal bild, från skolavslutningskvällen, ganska mycket minnen därifrån haha
Ingen särskilt rolig måndag, var väldigt tungt att gå i skolan efter att ha sluppit den länge. Egentligen är det inget fel på skolan, mest att vi har så tråkiga ämnen på måndagar. När jag kom hem sov jag en stund och sen har jag sprungit. Har tyvärr inte hunnit skriva såå mycket på redovisningen om Niels Bohr som jag ska göra i fysiken. Vi skjuter på det, precis som med allt annat... ;)
Nu ska jag se klart en film, som en bra avslutning på en måndag sådär. Pusshej

But you never catch on to my weakness



Förlåt för dålig uppdatering. Igår kollade jag först på vår första seriematch mot Onyx, vi spelade bra men tyvärr förlorade vi ändå. Känner dock att vi kommer bli riktigt bra i år, träningarna har blivit mycket seriösare och vi spelar allmänt bättre. Efter matchen tog vi tjejer bussen till Strängnäs marknaden. Det var ganska mysigt där, som varje år så är det inte jätte speciellt men det är ändå värt att vara där en stund. Som vanligt så räcker inte min skinnjacka till när det blir mörkt och kallt ute, höll verkligen på att frysa ihjäl timmarna innan vi åkte hem. Borde kanske ta fram dunjackan...
Sen kom jag på att jag skulle jobba idag, så jag lade mig hyfsat, men ändå så är det galet jobbigt att gå upp när man vet att 6 timmars städning väntar en. Var sjukt otaggad men tog mig ändå dit och genomlevde dagen. Sen var det bara att äta och sen ta sig till träningen. Tyckte det var galet skönt med träning, har ju inte tränat på ett tag pga förkylning/hosta. Nu sitter jag och chillar i badrummet med musik, ska snart skölja ur inpackningen.
Hejdå

I'm in

  
Till skillnad från gårdagens inlägg, så kommer här ett lite gladare:

Jag är galet glad: det är fredag, det har varit en perfekt praovecka, jag fick med mig massa kanelbullar hem som tack och det allra bästa är jobbet som jag blivit lovad av Anna! Ni kanske inte förstår hur glad man kan blir över ett jobb, men enligt mig är det perfekta jobbet; ett caféjobb i Mariefred där man får jobba med trevliga människor och servera lika trevliga kunder. Lägg också till att det är överdrivet svårt att få jobb när man är 15,( jag var
t o m förvånad över att jag fick städjobb i somras)så kanske ni förstår lite bättre hur glad jag är just nu.
Haha, visst jag kommer antagligen inte jobba jätteofta, det blir väl på vissa helger, då jag kan och då dom behöver hjälp. Med ens blev söndagen inte lika lockande då jag ska jobba med städning på värdshuset, men förhoppningsvis blir det sista gången.
Nog om det, alla måste väl hålla med om hur skönt det är med fredag iallafall. Planerar inget speciellt, bara vila och försöka bli av med hostan. Kommer inte heller vara med på första seriematchen imorgon, hade tänkt det om jag hade vart mer frisk. Grejen är att jag fortfarande hostar som jag vet inte vad och jag vill inte träna med den hostan. Det är riktigt synd, men jag får försöka se det roliga i att vara vattenflask-påfyllare och påhejare för mitt hårt kämpande lag. Dom möter Onyx, så det lär blir spännande.


Last day

   

Med flätat hår sticker jag till sista dagen på praon, det känns sorgligt att det sedan är över. Jag är verkligen extremt nöjd med att praoa på Anna på torget, rekommenderar det varmt till andra som letar praoplats ;)
Ska också snacka med Anna idag om jag kanske kan jobba extra där, antingen nu på helgerna eller i sommar. Hoppas, hoppas, men nu måste jag kila, pusshej

But then



Hej, här sitter någon som är trött på att hosta ihjäl sig, trött på att frysa ihjäl i ett väder som påminner om vinter och trött på att det aldrig finns tid nog för någonting. Hoppade över träning igår eftersom jag egentligen är sjuk. Jag släpar mig upp på morgonen efter att ha hostat halva natten, jag dricker te flera gånger om dagen för att undvika hostattacker, jag sätter på mig dubbla jackor innan jag går ut till moppen och jag vill helst sjunka ihop till en hög på det rutiga golvet på Anna på torget när jag stannar upp och känner hur trött ja är. Jag är sjuk på morgonen, håller mig uppe under dagen (vill ju verkligen inte missa praoen för det är grymt roligt) och blir sjuk när jag kommer hem. Vet därför inte hur allt ska lösa sig med match, strängnäsmarknad, m.m. på lördag. Nu måste jag utnyttja tiden som jag har genom att vila och hoppas på att bli frisk. Förlåt för det deppiga inlägget, men hejdå.


18:12















Bilderna är från igår, det var helt enkelt grymt "fotoväder".
Idag praoade jag och det var riktigt roligt. Var ju på ett café/resturang inne i Mariefred. Jag har gjort nästan allt, diskat, serverat, gjort mackor, hackat grönsaker, bakat och gjort kaffe. Imorgon ska jag lära mig kassan. Det som är roligt är att det är hyfsat litet, det gör ju att jag får hjälpa till mycket eftersom det inte r så många som jjobbar där. Det bästa är nog det, att det alltid finns saker att göra. Sen så var det ju ganska nice att Erik Hassle och Kent kom in på lunch där idag, haha.
Jag slutade vid fyra och då tog jag moppen hela vägen ut till Stallarholmen, där Ebba bor, för att hämta min kvarglömda mobil. Tog typ en timme fram och tillbaka och var sjukt kallt/blåsigt, men ändå ganska roligt. Nu sitter jag i sängen med datan och dricker te. Försöker bli av med hostan och förkylningen. Pusshej


Urnsättning 4 oktober Adelövs kyrka



Morfar, vi minns dig och vi saknar dig. Vi saknar en person med en stark personlighet och ett varmt hjärta som gjorde så mycket som vi tog för självklart. En person som alltid satte familjen först, en morfar bättre än någon annan. Du kunde sitta i en fåtölj och lysa upp hela rummet med dina skämt och berättelser. Dina starka händer skulle alltid krama våra barns händer tills vi skrek och den styrkan som satt i händerna, kom långt inifrån. Även om du fick det svårare att gå för att ditt hjärta blivit så svagt, så försvann aldrig den där styrkan som kom där inifrån. Den styrkan som gjorde dig till en person som världen skulle sakna. Världen saknar dig och jag saknar också min morfar. Min morfar hade inte behövt vara en så otroligt bra person, jag hade älskat honom som min morfar ändå. Jag saknar alla saker som en morfar ska göra och jag saknar stödet som du alltid var. Du hade bara behövt vara min morfar, men att du också var den fantastiska människa du var, gör att jag inte är ensam om att sakna dig. Jag älskar dig och glöm inte att hela världen sörjer din bortgång.

Love brings a meaning to the world

Är i min stuga i helgen, åkte hit igår. Har jobbat med att klyva, knipsa, såga, bära, släpa och elda träd. Åtta träd som vi fällt tidigare och som nu ska röjas bort. Fast viktigaste anledningen att vi är här, är att morfar ska urnsättas på kyrkogården här imorgon. Inte som en begravning, utan bara vi närmaste kommer vara med och ha en liten minnestund. Nu har jag duschat, kan ju säga att ALLT luktar rök. Är också förkyld (efter fredags då jag stod ute i en timme utan jacka i 3 grader) och jag är nu very trött.  Ska joina kusinen min i soffan, vi höres kanske :)

You're gonna take me higher





Hejhej, dåliga webcambilder av kvällens outfit (låter ganska fult att säga "outfit") men det är ju hyfsat jobbigt att använda riktiga kameran, då måste man liksom ladda in bilderna, redigera och sen lägga in. Lättare med ett klick i webcameran som sagt. Nog om det, ikväll blir det faktiskt en fest för bara oss 95or, känns ganska fab faktiskt. Det är hos snälla Malin som vi håller till om någon undrar. Nu ska jag snart äta thaimat och sen ska jag åka och möta Sofie. ciaooooo


RSS 2.0